Αρχική Σελίδα Climaland Ε. Υφαντής Α.Ε. |Φωτοβολταικά | Θέρμανση | Κλιματισμός | Φυσικό Αέριο | Ηλιακά Ύδρευση Αποχέτευση | Πλακάκια | Είδη Υγιεινής
 
Ε. ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΟ
Θεσσαλονίκης 6
Ν. Φιλαδέλφια
Τηλ.: 210 2530115-6
Fax : 210 2522735
PELLET CENTER
Κωνσταντινουπόλεως 402
136 71 Αχαρνές
Τηλ.: 210 2530115
 
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ν. Πλαστήρα 7
Ν. Φιλαδέλφια
Τηλ.: 210 2520756
Fax : 210 2512107
info@climaland.gr 
 
 
 
   
 

Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρεία Ε. ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1980 από τον Ευάγγελο Υφαντή. 

Μέχρι και σήμερα η εταιρεία μας εμπορεύεται προϊόντα που έχουν να κάνουν με ότι αφορά τη θέρμανση, το κλιματισμό, το φυσικό αέριο, τα φωτοβολταϊκά συστήματα, τα ηλιακά συστήματα, τη παραγωγή ζεστού νερού, την ύδρευση, την αποχέτευση, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας καθώς και πλακίδια και είδη υγιεινής.

Οι προτάσεις των πελατών που συνεργαζόμαστε εδώ και δεκαετίες, η προσωπική μας εμπειρία και οι εγγυήσεις που μας παρέχουν οι μεγαλύτεροι οίκοι στο χώρο, είναι οι άξονες που βασιζόμαστε για την επιλογή των προϊόντων μας.

Η εταιρεία μας ήδη διαθέτει σε αποκλειστικότητα στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα Climaland, τα οποία καλύπτουν μια γκάμα προϊόντων σε Λέβητες πολλαπλών καύσεων και ξύλου, Ηλιακά Συστήματα και Συστήματα Αυτονομίας.  Επίσης, κυκλοφορητές αντλίες και πιεστικά HAGENWILLIAMS, σώματα καλοριφέρ λουτρού MILAN και ανοξείδωτοι λέβητες πετρελαίου αερίου INOXSTAHL, είναι προϊόντα αποκλειστικής διάθεσης της εταιρείας μας.

Παράλληλα συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο μας και διαθέτουμε τα προϊόντα τους.  Buderus, Grundfos, Bentone, Βιοσώλ, καπνοδόχους Technometal, Radiant, Kamstrupείναι ενδεικτικά κάποιες από αυτές.

Η έμφαση που δίνουμε στη ποιότητα των προϊόντων καθώς και στη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, βρίσκει ανταπόκριση με τη καθημερινή σας προτίμηση.

Σας ευχαριστούμε πολύ.